Menü
Kosár

Blog RSS Feed

14 febr. Mik azok a pinek és hogyan készülnek?
0 130
Mi is az a pin?A pinek gyönyörű szép tűzzománc kitűzők. Minden évben egy bizonyos pin kampány formájában szoktuk őket elkészíttetni. A pin kampány egy előrendelési forma. Mivel a pineket nagy mennyi..
24 jan. Techwear: Egy Esztétikus Látomás a Disztópikus Eleganciáról
0 57
A divat folyamatosan változik, a techwear egy olyan stílus, amely kilép a megszokott keretekből. Inkább egy esztétikus látomást tükröz a jövő disztópikus világáról. Ez nem pusztán egy ruhaválasztás; e..
31 okt. Csapjunk bele a Karácsonyi készülődésbe egy Lola's art Adventi Kalendáriummal!
0 324
Az adventi időszak, az ünnepi szezon kezdetének hírnöke, tele van várakozással, melegséggel és családi együttlétekkel. Az adventi naptárak, vagy ahogyan mi nevezzük, Adventi Kalendáriumok, pedig az eb..
19 szept. Lola's art Halloween Hónap!
Lola 0 96
Üdvözölünk titeket Lola's art Művész blog olvasói!Sokszor kérdezik tőlem, hogy miért szeretem annyira a Halloween-t. Nos, mindig is vonzódottam a különleges időszakokhoz, és az ősz maga is egyfajta..
15 aug. Feltöltöttük az akril kulcstartó készletünket! Most mi a teendő?
0 182
Üdvözölünk titeket Lola's art Művész blog olvasói!A mai bejegyzésben bepillantást nyerhettek az életünk egyik különleges szeletébe: új termék készletfeltöltésének az izgalmaiba. Hadd meséljek nekte..
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.