Az adventi időszak, az ünnepi szezon kezdetének hírnöke, tele van várakozással, melegséggel és családi együttlétekkel. Az adventi naptárak, vagy ahogyan mi nevezzük, Adventi Kalendáriumok, pedig az ebben a különleges időszakban való találkozások és meglepetések szimbólumai. Ezek a kalendáriumok segítenek abban, hogy minden nap egy kis örömet, egy csepp ünnepi hangulatot csempésszünk mindennapjainkba, amint számoljuk le a karácsonyig hátralévő napokat.

Az Adventi Kalendáriumok hosszú hagyományokra tekintenek vissza. Minden évben egyre kreatívabb és izgalmasabb megoldásokat kínálnak, hogy az ünnepi időszak minden pillanata különleges legyen. Ezek a kalendáriumok nemcsak a gyerekek számára kínálnak meglepetéseket, hanem a felnőtteknek is örömöt okoznak. Nálunk, a Lola's Art-nál, szintén büszkék vagyunk a saját Adventi Kalendáriumainkra, amelyek évről évre fejlődnek, és egyre izgalmasabbá válnak.

        

Az első Adventi Kalendáriumok tervezésekor kihívást jelentett számunkra, hogy hogyan oszthatnánk fel az ajándékokat 24 napra úgy, hogy mindegyik egy kis kincs legyen. Az első évben sok gondolkodást és tervezést igényelt, hogy a legjobb ajándékokat kínáljuk. De aztán jött az ötlet, hogy ne csak 24 darabos kalendáriumok legyenek, hanem olyanok is, amelyek kevesebb ajándékot tartalmaznak, például 12, 8 vagy akár 4 ajándékot. Ez lehetővé tette, hogy még értékesebb ajándékokat tegyünk bele, például pólókat, pulcsikat, és táskákat. Így mindenki talál olyan kalendáriumot, ami igazán az ízléséhez és elvárásaihoz illik.

Az adventi időszak már a tervezéssel és a készülődéssel is varázslatot hoz. Mindig nagy izgalommal várjuk, hogy milyen új, különleges ajándékokat készíthettünk az ünnepekre. Sok olyan ajándékunk van, amelyeket csak a Lola's Art Adventi Kalendáriumban találsz meg, így minden vásárlónknak egyedülálló lehetősége nyílik arra, hogy valami igazán különlegessel lephesse meg szeretteit.

Az Adventi Kalendáriumok azonban limitált mennyiségben készülnek, és rendkívül népszerűek, így megvan a veszélye annak, hogy elfogynak, mielőtt mindenki hozzájuthatna. Ezért is alkalmazunk egy különleges rendszert, a Foglalót. A Foglaló eljárás során a Facebook oldalunkon követheted az eseményeket. November 2-án, 15:00 órakor megjelenítjük a kalendáriumokat, és általában egy óra alatt mind elkel. A Foglaló alatt a választott méretű kalendárium (Kicsi, Közepes, Nagy és Karácsonyi Ajándékcsomag) képe alá kommentelned kell, hogy hány darabosat szeretnél. Így történik meg a foglalás, és ezután le tudod csapni a kedvenc típusú Lola's art Adventi Kalendáriumodat.

Végül, de nem utolsósorban, szeretnénk kifejezni hálánkat azoknak, akik velünk tartanak ebben a különleges időszakban, és egész évben támogatnak minket. Az Adventi Kalendáriumaink egy kis ajándék a vásárlóink felé, hogy megköszönjük a hűségüket és támogatásukat. Ilyenkor úgy érezzük magunkat, mintha a Mikulás saját kis gyárában lennénk, és az ajándékokkal a vásárlóink arcára szeretnénk varázsolni az ünnepi mosolyt.