Üdvözölünk titeket Lola's art Művész blog olvasói!

Sokszor kérdezik tőlem, hogy miért szeretem annyira a Halloween-t. Nos, mindig is vonzódottam a különleges időszakokhoz, és az ősz maga is egyfajta varázslatot rejt. Ahogy az időjárás hűvösebbé válik, és a levelek elkezdenek sárgára és pirosra váltani, az embernek olyan érzése támad, mintha egy mesebeli világba lépne. Az ijesztő de mégis varázslatos atmoszféra mindig is magával ragadott. Azonban a Halloween a szívemhez különösen közel áll, mivel hasonló stílusban is alkotok (goth és pastel goth), valamint az anime és manga világában való szenvedélyemmel összekapcsolódik.

Ahogy beköszönt az október, minden évben izgatottan várjuk az új Halloween-kollekciót a Lola's Artnál. Ez az időszak lehetőséget ad arra, hogy átrajzoljam egyik ikonikus (? ^^) alkotásomat Halloweeni verzióra. Az elmúlt években már megismerhettétek a Lélek cicát és a Ninkó rókát. Idén pedig büszkén bemutatom nektek a Witchy cicát. Mindegyikük egyedi és ijesztően cuki, és csak a Halloween hónapjában, október 1. és 31. között lesznek elérhetőek. Tehát, ha éppen most olvasod ezt, érdemes beírni a naptárba az időpontot, hogy lecsaphass rájuk.

                                                           

Azok számára, akik személyesen szeretnék megszerezni ezeket a limitált darabokat, jó hírünk van! A pozsonyi Comic Salón-on és az Őszi Mondoconon is találkozhattok velünk, és ott is korlátozott mennyiségben lesznek elérhetőek. A kollekcióban nagyon sok féle terméket megtaláltok, többek között pólókat, pulcsikat és különböző táskákat is. Érdemes előrendelni, hogy biztosan ne maradj le róluk, mert a Lola's Art Halloween-kollekció mindig nagyon gyorsan elfogy.

                                                   

Az ősz és a Halloween egyaránt varázslatos időszak, és mi örömmel osztjuk meg ezt a varázslatot veletek az egyedi, kézzel készült mintáinkkal. Köszönjük, hogy minket választotok, és boldogan osszuk meg ezt az évszakot veletek! 

A kollekció október 1-jén válik elérhetővé!