Üdvözölünk titeket Lola's art Művész blog olvasói!

A mai bejegyzésben bepillantást nyerhettek az életünk egyik különleges szeletébe: új termék készletfeltöltésének az izgalmaiba. Hadd meséljek nektek mindent erről a csodás termékről, amely ma érkezett a műhelyünkbe: az Akril kukcstartóinkról.

Az akril kulcstartók olyan kis művészeti alkotások, amelyek nemcsak hasznosak, mint kulcson fityegők, hanem a te stílusodat is kifejezhetik. A mi kulcstartóink esetében az első két réteg akril között található a nyomat, így az sosem kopik le. Az egyedi kulcstartó karikák pedig igazi csemegék: arany, rozé arany, rózsaszín és fekete. De nálunk nem csak hagyományos formákban gondolkodunk, hanem különleges mintákat is kínálunk, mint például csillag vagy ovális. Most már több kollekciónkat is megtalálhatjátok ilyen formában, mint az Alakváltó Rókák vagy akár a Nekowaii - Kaja cicák.

                                                           

Évekkel ezelőtt indítottuk útjára ezt az érdekes termékkategóriát, ami míg külföldön elég gyakorinak számít, itthon viszonylag kevés árusnál található meg. Mindig arra törekszünk, hogy valami különlegeset és újat hozzunk létre. Évente legfeljebb kétszer töltjük fel a készletünket, ami minden alkalommal komoly előkészületeket igényel. Először is leszámolunk, szortírozunk és ellenőrizzük a minőségét a beérkezett daraboknak. Majd az új mintákat fotózzuk, egyedi háttereket tervezünk, kíválasztjuk a megfelelő színeket és utána felkerülnek a webshopba. A közelgő rendezvényeinkhez is van mit tervezni, még ki kell találnunk, hogyan mutassuk be ezeket a kis szépségeket a leendő vásárlóinknak a helyszínen. Az egész folyamat egy hétig is eltarthat, de minden pillanatot élvezünk.

                                                   

Mindig próbálunk lépést tartani az aktuális trendekkel és igényekkel. Így nem csak a kawaii és pastel goth stílusú anime kiegészítőkre fókuszálunk, hanem olyan irányokba is elkalandozunk, mint a streetwear és az techwear alkotások. 

Ahogy a kulcstartóinkon, úgy az életünkben is a sokszínűség a kulcsszó. Az ötleteink és inspirációink folyamatos áramlása segít abban, hogy mindig újat és izgalmasat hozzunk létre. A készülődés pedig sosem áll meg: a Techwear kollekció mellett már most gondolunk a Halloweenre is, mert mindent időben el kell kezdenünk, különben karácsonyra se készülünk el az adott termékekkel. :D

Reméljük, hogy ti is élvezini fogjátok a kulcstartóinkban rejlő kreatív energiát és varázslatot, ahogy mi is éljük minden alkotásunkat. Köszönjük, hogy velünk tartotok ezen az izgalmas úton, és ne feledjétek, mindig törekszünk arra, hogy újat és különlegeset nyújtsunk nektek. :)