A divat folyamatosan változik, a techwear egy olyan stílus, amely kilép a megszokott keretekből. Inkább egy esztétikus látomást tükröz a jövő disztópikus világáról. Ez nem pusztán egy ruhaválasztás; ez egy kijelentés, amely egy esztétikus jövőképet testesít meg. A stílus a disztópikus elbeszélésekben találja gyökereit, egy olyan jövőt képzel el, ahol a technológia bár integrálódik a mindennapi életbe, de közben szépen lassan elveszítjük az emberi mivoltunkat. 

Az esztétikus tervezés és a funkcionalitás találkozása időjárás álló anyagokkal, moduláris tervezéssel és különféle zsebekkel, hevederekkel eredményez olyan ruhadarabokat, amelyek nemcsak látványosak, hanem rendkívül praktikusak is. A színpaletta gyakran a sötétebb árnyalatok felé hajlik, tükrözve a futurisztikus metropolisz szomorkás hangulatát.

           

Annak ellenére, hogy futurisztikus alaptételei vannak, a techwear könnyedén beilleszkedik a mindennapi életbe. Az utcai viselettől az anime ihlette öltözékekig a techwear alkalmazkodik a különféle környezetekhez. A sokoldalúságának bizonyítéka, ahol valaki kényelmesen közlekedhet az urbánus környezetben, miközben modernitást és szofisztikáltságot sugároz.

Techwear a Lola's Art szemében:

Lépj be a Lola's Art világába, ahol a techwear művészeti kifejezés palettává válik. Minden darab gondosan kidolgozott, egyedi formátum, amely teljesen kézi folyamaton megy keresztül. A gondosan kiválasztott anyagok és bonyolult minták fúziója olyan hordható műalkotást eredményez, amely túlnő a hagyományos divat határain.

 

 

Lola's Art-nál nemcsak a trendeket követjük; azokat akár teremtjük is. A techwear darabok itt nemcsak ruhák; az innováció formái. A testreszabott tervezésű anyagoktól az avantgárd vágásokig minden darab azt bizonyítja, hogy a Lola elkötelezett a hordható művészet határainak feszegetése mellett. A kézművesség iránti elkötelezettség a stúdióban páratlan. Minden öltés, minden redő és minden minta gondosan pozícionált, biztosítva, hogy minden darab egyedi történetet meséljen. A ruhák bár rendkívül egyediek, mégis viselhetőek a hétköznapokban is.